Akut feberfrossa

Inatt har Leonie åter haft ganska hög feber. Det har klingat av något nu på morgonen, men det känns ändå inte helt bra. Nu ser jag åter framför mig en lång sjukdomsperiod…

Nåväl, eftersom hon ändå kändes pigg och inte speciellt varm bestämde vi oss för att möta upp Linda och Alice i en park de har väldigt nära sin lägenhet. När vi väl kom iväg hemifrån hade tiden rusat och det dröjde inte många minuter förrän Linda och Alice var tvugna att gå. Dock, innan de gick, hann vi visa korten från Alice’s dop på min nya iPad.

När Linda gott satt vi kvar och såg på Leonie när hon lekte i sandlådan. Leonie lyckades även klättra upp för stegen till rutschkanan, alldeles själv. Jag blev faktiskt lite imponerad då jag inte sett henne göra det förr.

I brist på annat ringde vi syrran och frågade om vi inte skulle ses över en lunch i Solna Centrum allihop. Sagt och gjort, några minuter senare befann vi oss i centrum och käkade indisk mat. Leonie fick i vanlig ordning kyckling av Mia och ris av mig.

Direkt efter middagen drabbades jag av akut feberfrossa och blev extremt köldkänslig och frusen. Mycket märkligt. Vi sökte upp läkarvård på SÖS och det ville sig inte bättre än att de lade in mig på akuten för att kolla upp mig.

På kvällen lyckades Mia få mormor att vara barnvakt åt Leonie så att hon kunde komma in med lite rena kläder och annat åt mig.

~ av Aktievinst på 31 maj, 2010 @ 21:55.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: