Prickig av blåsor

Idag har jag varit på mitt första besök hos sjukgymnasten. Jag har ju haft problem med ryggen i flera år och det känns väldigt bra att äntligen ta tag i i det. Sjukgymnasten konstaterade direkt att det var fråga om en kramp som åtminstone bör vara hyfsat enkel att råda bot på, även om det kommer att ta ganska lång tid då jag gått med det i flera år.

Just som jag satt mig i bilen och börjat åka mot jobbet ringde Mia och sa att Leonie fått massor av nya blåsor och att de nu ploppade upp på löpande band. Därför var det bara att vända på bilen och åka hem. Mia har obligatorisk närvaro på universitetet idag och med nya blåsor och eventuellt smittsamma svinkoppor kan inte vare sig morfar eller mormor vara barnvakt medan Mia är borta. Istället bokade Mia en tid hos läkaren som jag kunde ta med Leonie till.

När vi väl kom till läkaren syntes knappt ett spår av alla de koppor och blåsor som Mia pratat om tidigare. Läkaren trodde därför inte att det var vare sig svinkoppor eller någon annan bakteriell sjukdom, men lät oss ändå ta prover för att vara säkra. Proverna tog dem från insidan av munnen och genom ett litet stick i fingret. Även om inte munprovet var så bekvämt för Leonie så blev hon klart mest ledsen över fingersticket som också blödde en hel del.

Proverna visade i alla fall inga tecken på bakterier och vi var fria att gå med endast en rekommendation om lite alvedon och ipren om Leonie skulle få feber.

Efter läkarbesöket gick istället Pluttis och jag till korvmojjen och åt en korv. Givetvis petade hon bort skinnet på korven så gott hon kunde.

Medan Pluttis sedan sov middag på altan passade jag på att montera den nya bilstolen vi köpte för flera veckor sedan. Nu sitter den i fast i Volvon och jag har stora förhoppningar på att hon ska komma upp betydligt högre nu så att hon ser ut genom fönstret när vi åker.

~ av Aktievinst på 3 juni, 2010 @ 21:52.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: