Lunch på Långrbo Värdshus med Rebecka

Så var det åter dags för den pappalediga dagen. Veckorna rasar iväg och snart är det dags för mig att sluta på mitt jobb och börja det nya jobbet. Först blir det förstås semester och massa mys med Leonie i sommar. Det ska bli otroligt härligt faktiskt.

Dagen började i alla fall med att vi gick upp till Rebecka och Vilhelm där vi satt och pratade och fikade. Cornelia var på dagis och således var det fritt fram till alla Cornelias leksaker. Där fanns mängder med leksaker som Leonie fastnade för. Bland annat fanns där en leksaksbil med massa roliga ljud som hon älskade, liksom den stora gunghästen, och dockorna, och bilarna och…

Utöver att hon fick leka med alla leksaker fick Leonie ett par lila tygskor som var tänkta åt Cornelia, men som varit lite för smala för henne. Skorna må vara lite för sora för Leonie just nu, men kanske kan hon ha dem till slutet av sommaren eller till nästa vår, kanske…

Eftersom Mia inte längre har någon skola att gå till var hon hemma. Därför plockade vi upp henne på vägen till Långbro Värdshus där vi tänkte käka lite lunch.

Leonie fick pannkakor med sylt och grädde, vilka givetvis slukades med stor belåtenhet. Sylt och grädde i hela ansiktet har även det blivit en riktig klassiker.

~ av Aktievinst på 7 juni, 2010 @ 18:33.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: