Englunds på middag

Det har blivit lite tunt med bloggandet på sistone och det beror till stor del på sjukdomar i familjen. Jag har haft både det ena och andra i förkylningsväg och likaså har Leonie varit snorig och hostig från och till. De senaste dagarna har jag dessutom fått en rejält hudinfektion i armen. Varifrån vet jag inte, men armen har i alla fall sett helt grotesk ut. Hittills har Mia klarat sig ganska bra, som tur är. För jag undrar hur det ska gå den dagen alla är sjuka samtidigt. Numer börjar dessa sjukdomar kännas mer som vana än tillfälligheter. Måtte det gå över någon gång.

I kväll var Saga, Christian och lilla Ivar över på middag. Ivar är förresten inte så liten längre. Han har vuxit på längden och dessutom fått betydligt mer hår vilket gör att han ser ut som en riktigt stor pojke.

Som vanligt har vi haft en supertrevlig kväll, med det lilla undantaget att Leonie har en fabless för att gå fram och nypa Ivar över hela ansiktet. Ivar vet nog inte vad det är som pågår och ser för det mesta alldeles förvånad ut. Men för Mia och mig är det inte så kul att hon gör på detta sätt. När hon inte nyper så händer det att hela armen kommer farandes rakt i Ivars ansikte. Vi säger åt henne varje gång, och rejält på skarpen. Men på sistone känns det mer som om hon gör det för att få se våra reaktioner snarare än något annat. Man får hoppas att dessa fasoner övergår ganska snart, för det är lite jobbigt att be om ursäkt för tusende gången ibland.

När Leonie skulle lägga sig var det istället helt andra bullar. Då var det den sedvanliga kramen och pussen som gällde. Ivar var inget undantag, han fick en släng av tjejbaciller han med, minst sagt, liksom både Christian och Saga.

~ av Aktievinst på 18 juni, 2010 @ 20:46.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: