Heldag med mormor

Idag har Leonie fått en heldag med mormor. Mia var på möhippa för Linda och jag har tyvärr blivit så dålig i min infekterade arm att jag inte får anstränga mig för doktorn då infektionen riskerar att sprida sig. Som vanligt har snälla mormor ställt upp och tagit hand om Leonie hela dagen. Mia släppte av Pluttis på vägen till möhippan i morse och sedan kom Ingela och Hans över med Leonie vid 18-tiden på kvällen. Vad jag har förstått av mormor så har Pluttis skött sig exemplariskt hela dagen. Jag måste säga att det verkligen värmer att höra att Pluttis har skött sig, en hel dag. Det är så man blir riktigt stolt över henne (om jag nu inte var tillräckligt stolt innan vill säga).

Tydligen hade Leonie fått äta pannkakor, leka massor i parken och fått kebab och pommes till midag. Inte undra på att hon varit på bra humör. En dag med mormors pannkisar är nog en bra start på vilken dag som helst för henne.

När väl Pluttis kom hem såg jag framför mig hur vi skulle få tampas vid läggdags. Ett tag tänkte jag låta henne vara vaken riktigt länge så att hon blev riktigt trött, men eftersom hon blev lite småtjurig frammåt 19-tiden tänkte jag försöka hålla på rutinen och se om jag kunde få henne att sova. Däremot körde jag det lumpna tricket att lägga henne direkt i vår säng, där hon känner sig lite extra trygg kanske. Det visade sig att Leonie somnade på mindre än en kvart. Så fort går det inte ens för Mia. Men en stor del av hemligheten tror jag var att Mia varit borta hela dagen, så kanske var Pluttis lite van att mamma inte var med. Sen sov Pluttis ända tills sent inpå natten, och då var förstås mamma redan hemma.

~ av Aktievinst på 20 juni, 2010 @ 21:09.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: