Ystads Djurpark

Igår kväll kom Saga, Christian och Ivar ner till Sjörup. De ska vara här ett par nätter och det är verkligen superkul att de vill komma förbi. Det är minst sagt få par som både Mia och jag tycker är så trevliga att umgås med som dem, och det är förstås ingen nackdel att de har Ivar och därför är mer eller mindre i samma fas i livet som oss.

Under gårdagen passade vi på att berätta för dem att även vi ska ha barn vad det lider. Det är förstås tidigt ännu, men det känns som om vi har så bra kontakt med dem att vi kan berätta för dem. Det var verkligen kul att se deras miner. Eftersom de ska ha barn i december är ju sannolikheten stor att Mia och Saga kan vara hemma samtidigt ganska mycket även framöver. Vi ska ju få i månadsskiftet mars/april, vad vi vet ännu. Det vanliga är dock att man bakåtdateras en aning. Så kanske en bit in i april är mer troligt trots allt.

Vi har bland mycket annat passat på att besöka Ystads Djurpark idag. Det har inneburit en ganska lång dag till fots, men varken Leonie eller Ivar har klagat speciellt mycket. Vi var där i princip hela dagen, så barnen har sovit i sina barnvagnar.

När vi först kom till djurparken tänkte jag att det skulle bli kul att se vilket av alla exotiska djur som Leonie skulle tycka var roligast att se på. Men tji fick jag när den största uppmärksamheten gavs till getterna. Detta trots att det fanns zebror, antiloper, apor, kameler och en massa andra djur i parken.

Väl tillbaka i stugan grillade vi och hade en jättemysig kväll.

~ av Aktievinst på 5 augusti, 2010 @ 20:02.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: