Sista dagen i Sjörup

Idag är vår sista dag i Sjörup. I morgon bär det åter till Stockholm. Det ska på något sätt bli ganska okej att åka tillbaka. Det är förvisso rätt skönt och avslappnat att vara i Sjörup, men det räcker nästan med en vecka i stöten. Däremot är det väl synd att det inte ligger lite närmare så att vi kunde åka dit lite oftare. Men man kan ju inte få allt förstås.

Eftersom det var just sista dagen försökte jag passa på att ta några kort. I ett desperat försök tänkte jag försöka få med mig lite landskapskort, men jag är verkligen inte bra på landskapsfotografering. Medan vi alla åkte runt och gjorde just detta fick vi givetvis punktering. Och vad än värre var; det spöregnade. Det regnade så mycket att jag bestämde mig för att köra på det punkterade däcket till en verkstad. Jag hade ju ändå tänkt byta däck inför denna säsong, så det fick bära eller brista, sålänge jag inte jackade fälgen.

Men, jag hade otur, däcket var så slitet att det inte fanns någon mening med att laga det. Istället fick jag låna en bil av meken för att åka till Malmö och hämta några däck som vi köpte över nätet. Ja, det var svårt att hitta däck som passade till fälgarna. Men det gick som sagt till slut, efter mycket om och men…

På kvällen mötte vi upp med Anders och Catharina på en restaurang i Malmö. Leonie fick en stor glass till efterrätt. Den höll henne sysselsatt ganska länge.

~ av Aktievinst på 9 augusti, 2010 @ 20:26.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: