Alice 1 år

Idag fyllde Alice 1 år. Den lilla tjejen har blivit ganska stor och ser minsann ut att vilja ta några stapplande steg. Om inte nu så väldigt snart. Hon står i alla fall obehindrat själv sålänge hon får hålla i sig i en bordsskiva eller dylikt.

Leonie var som vanligt upprymt över att få komma någonstans där det fanns en massa nya leksaker, dessutom tror jag hon tycker det är kul att se både Alice och Kevin. Tim kom dit lite senare då han varit med morfar på fotbollsträning tidigare.

Medan Linda fixade till det sista på tårtan slog sig Leonie ner i hallen med en massa leksaker och började leka. Roligast var nog ett litet flygplan som påminner om det hon själv har hemma. Kanske är det så att små barn ändå dras till liknande leksaker som de själva har. Någon form av trygghetskänsla alltså.

Jag passade i vanlig ordning på att ta några kort. Denna gång var det fokus på Alice även om Leonie försökte stjäla showen från och till. Då menar jag inte bara med hänsyn till korten som togs, utan även beträffande presenterna som ju var tänkta att Alice både skulle öppna och börja leka med. Efter ett tag lugnade Leonie ner sig och lät Alice öppna paketen i lugn och ro, men så fort de var öppnade tyckte Pluttis att det var fritt fram att leka med dem.

~ av Aktievinst på 27 augusti, 2010 @ 21:23.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: