Bröllopsdag

Idag är det vår bröllopsdag. Japp, ett helt år har gått sedan vi blev man och hustru. Tänk att Mia är min hustru. Jag har fortfarande inte helt vant mig vid att säga det på just det sättet. ”Fru” är då ett ord jag använder betydligt oftare.

För att inte Leonie skulle behöva känna sig helt bortglömd av mamma och pappa lyckades jag lura med henne till ankorna. Nu skrev jag ”lura”, men henne behöver man knappast lura dit. Hon tycker det är superkul att mata ankorna och går mer än gärna dit. Nu är det extra roligt eftersom hon kan gå hela vägen själv. Det är bara just vid vägen, utanför huset, som vi vill hålla extra god uppsikt över henne, och allt som oftast bär jag henne faktiskt över gatorna. Man vet ju aldrig vad de snabba små fötterna får för sig. Hur som helst passade det mig fint att mata ankorna idag då jag ändå har funderat på om jag är kapabel till att ta några vettiga kort på så ”tråkiga” djur som ankor.

Kvällen till ära hade mormor och morfar lovat att ställa upp som barnvakter hemma hos oss. Perfekt tänkte vi. Äntligen en mysig middag på tu man hand. Men av någon anledning drogs det ut på tiden en aning varför vi istället bestämde oss för att ta en  bio. Det blev faktiskt minst lika roligt även om vi inte kunde prata med varandra lika mycket. Det var sååå länge sedan vi såg en film och det var ju något vi gjorde väldigt ofta innan vi fick Pluttis.

Som present hade jag tyvärr inget med mig i fickan idag, men jag har sett ut en jättefin diamantring som jag tänkte att Mia ska få som ettårs-present. Det känns som om man kanske ska lägga lite lyx på just första bröllopsdagen i alla fall.

~ av Aktievinst på 29 augusti, 2010 @ 02:40.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: