Blivit med motorcykel

Jag har blivit med motorcykel. Länge har jag funderat på om jag ska köpa en eller inte. Jag har ju inte ens MC-kort, och bara för att jag kört en massa år i Afrika betyder det ju inte att jag ska köra här. Det är ju trots allt farligt. Nu är jag ju dessutom familjefar och försörjare och borde tänka på fler än mig själv. Men jag fick den till ett fantastiskt grymt pris, och jag kunde bara inte låta bli. Precis en sådan jag gått och längtat efter, precis rätt färger, precis rätt modell, och så priset!! Jag har slängt ut många skambud på liknande, men aldrig fått napp. Nu kom jag hem och sa till Mia att jag måste bestämma mig för om jag ska köra MC överhuvudtaget.

Mia tycker bågen är bland det grymmaste hon sett. Hon jiddrar i och för sig om en R1:a (Yamaha 1000 cc, sporthoj), men det är inte alls min stil. Mest puckon som kör på sånt. Jag vill ha en hoj att pendla till jobbet på, och till det duger denna perfekt. Dessutom har vi en MC-parkering precis utanför mitt nya jobb, och dessutom är det gratis att köra genom tullarna med MC, och dessutom är det gratis att parkera en MC inne i stan. Ja, idel fördelar alltså.

Efter att ha gjort upp affären fick säljaren köra hem bågen till mig. Väl hemma kunde jag inte motstå att vilja se Pluttis reaktion när hon fick höra det grymma motorljudet. Men hon blev lite rädd… inte undra på det när det låter som om det är ett åskmoln som kommer brummande.

~ av Aktievinst på 9 september, 2010 @ 20:10.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: