Sjusovaren – Skriven av mamma!!

Leonie har blivit en sjusovare!

Eftersom pappa inte hinner uppdatera bloggen lika ofta nu så får väl mamma rycka in! Jag tycker det är värt ett blogginlägg för att berätta att vår älskling blivit en sjusovare. Jag minns tiden då ”pluttis” var nyfödd och ingen av oss sov mer än någon timme åt gången. Då kändes det som att vi aldrig skulle få sova ut igen. Men nu ”bara” knappt två år senare har det hänt… Jag har vaknat före Leonie två mornar i rad, helt fantastiskt.

Vår nattrutin ser numera ut som följande: Leonie går och lägger sig vid sju med sin kanin (som också ska dricka välling) sedan somnar hon någon gång mellan sju och åtta med antingen mig eller pappa sittandes brevid hennes säng (vi håller handen tills hon somnar, så sött!). Sedan vaknar pluttis oftast kring 01.00-03.00 på natten och ropar efter oss. Någon av oss går in och hämtar henne och kaninen och så sover vi vidare. På morgonen brukar vi numera vakna vid sju! Och ligger därefter och kramas och busar en stund i sängen innan vi går upp och äter frukost. Det är ett helt fantastisk sätt att vakna på, det mysigaste som finns faktiskt. Att bara få ligga och gosa och pussa/kramas och skratta lite med min lilla älskling gör vilken morgon som helst till en fantastisk start på dagen.

Det är också roligt att se att Sammy och Leonie går bra ihop nu. Förr var Sammy lite avvaktande och nervös kring Leonie men nu verkar de ha blivit vänner. Det är roligt att se att Leonie har ett så stort intresse för djur (det måste hon ju ha ärvt från mig J). Hon pratar om djur ofta och blir väldigt glad när hon får syn på något djur (allra helst hundar). Jag tar detta som att trots att hon ärvt mycket av sin vackra utsida från sin pappa har hon fått en hel del på insidan från mig!

~ av Aktievinst på 21 oktober, 2010 @ 17:41.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: