Amsterdam – dag 1

För en tid sedan överraskade jag Mia med att köpa två weekendresor, tänkta som lite av en bröllopspresent till oss båda. En till Amsterdam och en till London. I helgen var vi i Amsterdam.

Mia och Leonie hämtade mig efter jobbet. Flygresan gick fint även om det blev lite försening och väntetid på Arlanda. Vi hade i alla fall turen att få en snäll flygvärdinna som gav Leonie klisterlappar och små häften att fästa lapparna på. Dessa var i form av Nalle Puh och Askungen. Mia lekte med Askungen… Leonie tyckte det var jättekul att flyga och satt och tittade ut genom fönstret vid start och landning. Däremot ville hon inte sitta fast i bältet i våra knän.

Väl framme fick Leonie åka tåg till stan. Även tåg tyckte hon var jättekul att åka. Vi checkade in, fick barnsäng och gav oss bums ut på stan. Klockan var ca 20:00 redan och Leonie gick helt klart på övertid då hon inte sovit mer än 40 minuter i bilen på väg till Arlanda samt varit vaken hela flygturen. Vi hittade en kineskrog i närheten, åt snabbt och lade Leonie att sova i vagnen medan vi själva tog en promenad genom staden. Det doftade cannabis ur varje coffee-shop och som om inte detta räckte var det  fullt med prostituerade i skyltfönsterna vid Red Light District.

~ av Aktievinst på 22 oktober, 2010 @ 21:28.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: