Amsterdam – dag 3

Idag åker vi hem vid 20-tiden. Hinner med mycket då vi inte behöver checka ut förrän 17:00. Vaknade jättesent och åt grym frukost igen. Träffade på några amerikaner som Leonie charmade upp rejält.

Åkte på kanalerna i sightseeingbåt. Leonie tyckte det var superkul. Tjoade och tjimmade hela tiden. Höll rejäl låda så att vi fick schhhhhhh:a henne ofta. När vi väl kom upp på land var hon övertrött och ville knappt somna i vagnen. Sov bara några minuter.

Jag köpte en portfölj. Mer sightseeing på stan. Gick tillbaka till hotellet, åt tidig middag och vilade sedan ut på hotellrummet. Leonie sov inget.

Checkade ut, åt hamburgare på flygplatsen. Leonie var supertrött då hon inte sovit middag alls nästan.

Väl på flyget, som var något försenat, ville Leonie inte sitta still till en början. Tyvärr dåliga platser på tvåsitsrad bredvid motorerna. Vi såg inget genom fönstret. Frågade ung tjej om hon ville flytta på sig, då fick vi 2+3 säten. Leonie somnade direkt efter start och sov ända fram till landning då vi var tvugna att ta på henne bältet igen. Var sedan vaken fram tills vi hämtat ut bilen från Benstockens parkering, och somnade då snabbt om.

På det stora hela en supermysig familjehelg i Amsterdam.

~ av Aktievinst på 24 oktober, 2010 @ 22:07.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: