Fotografering på dagis

Idag sov Leonie så länge att jag till slut var tvungen att väcka henne. Klockan var nästan 08:00 när jag väckte henne, dvs samma tid som vi normalt infinner oss på dagis. I vanliga fall vaknar hon som bekant vid 06:00-tiden. Innan vi stressade iväg till dagis gjorde Mia henne lite extra fin då hon kommer att bli fotograferad på dagis idag.

Mitt på dagen ringde de från dagis och sa att Leonie inte velat sova middag och att vi kanske därför ville hämta henne lite tidigare, vilket Mia också gjorde.

Eftersom hon inte sovit på dagen var hon naturligtvis lite extra trött på kvällen, och jag som jobbade över en liten aning missade henne helt då hon redan hunnit lägga sig. I vanliga fall lägger hon sig strax efter 19, men idag somnade hon tydligen 18:25 och då med flaskan i munnen. Hon måste verkligen ha varit trött.

Jag hoppas att detta med längre sovrutiner håller i sig. Det är skönt när man kan vakna utan att behöva känna sig stressad av Leonie som vill upp ur sängen så fort hon vaknat. Möjligen är det så att hon numer inte ska sova mycket mer än 1.5 timmar på dagen för att undvika att hon är allt för pigg på kvällarna. Ibland kan det trots allt ta över en timme innan hon somnar i sin säng.

~ av Aktievinst på 26 oktober, 2010 @ 21:43.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: