Kände Mini för första gången

Jag har inte skrivit så mycket om ”Mini” tidigare. Förmodligen beror det på att Pluttis tar så mycket tid och uppmärksamhet att man helt enkelt inte har samma tid att fokusera på nästa barn, ännu vill säga. All energi går åt till att stilla Leonie’s behov. Men det betyder såklart inte att vi inte tänker och funderar jättemycket på ”Mini”.

Mia har förstås känt Mini sparka massor av gånger, men det är oftast så svaga sparkar att det inte går att känna på utsidan av magen. Men idag, för första gången, kunde även jag känna. Det har varit många kvällar som vi legat i sängen innan vi ska somna och jag har lagt min hand på Mias mage utan att känna något. Av någon anledning känns det som om nyfikenheten på Mini får sig extra liten skjuts nu när även jag kan känna den lille.

Jag har försökt säga till Leonie att det finns en liten bebis i mammas mage, men hon verkar inte bry sig nämnvärt om detta. Stora magar är kanske inte så spännande, det har ju funnits åtminstone en annan rejält stor mage i närheten mest hela tiden. Så det kanske inte är så konstigt om även mammas mage blir lite större…

~ av Aktievinst på 6 november, 2010 @ 21:58.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: