Leonie fyller 2 år

Idag har världens finanste lilla prinsessa haft sin andra födelsedag.

Eftersom jag nyligen fått ordning på min lilla studio i källaren bestämde jag mig för att det var dags att försöka ta lite fina porträttkort på Leonie. Det passade ju ypperligt att hon också hade lite paket att fokusera på och därför kanske skulle vara lite mer still än annars. Några bilder blev fantastiska. Allra roligast, och allra bäst bild, blev det när Leonie öppnade sitt paket med Cookie Monster. Det var den vi köpte under resan till Amsterdam och som vi lyckats hålla hemlig ända sedan dess.

Strax innan alla gäster skulle komma bytte Leonie om till en klänning som Mia köpt enkom för detta ändamål, och eftersom den var helt otroligt fin på henne såg jag ingen annan möjlighet än att åter locka med Leonie ner till studion.

På eftermiddagen kom Karin, barnen (alla utom Julia), Hans, Ingela, Linda och Imoh och deras barn. Full rulle alltså. Lite senare, till kvällen, kom även Saga, Christian och Ivar över på middag. Leonie och Ivar hade fullt sjå med att leka med alla presenter som Leonie just fått. Vi vuxna hade också en väldigt trevlig stund.

~ av Aktievinst på 20 november, 2010 @ 23:38.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: