Middag hos Granlers

Idag har vi varit på middag hos Gabriel och Ingrid, och vilken middag det blev.

Vi var inte bjudna ensamma, utan även Sofie, Craig och lilla Oliva kom dit. Efter trevligt mingel och middag skulle vi natta Leonie med lite välling. Vällingen hamnade dock i fel strupe och kräkreflexen slog till direkt. Varje gång Leonie kräks blir jag lite orolig att hon är sjuk, men denna gång tror jag att både Mia och jag var eniga om att vi tyckt oss se Leonie hoppa till just som hon tog en klunk av vällingen. Men eftersom det inte går att veta kändes det lite extra pinsamt i och med att Sofie, som i princip är lika bacillrädd som Mia, var med. Gabriel och Ingrid verkar däremot ta allt som har med de små barnen att göra med ro. Gabriel satte igång och städa medan Mia och jag fick full fart på benen.

Efter lite om och men lyckades vi i alla fall få Leonie att somna i resesängen, men bara temporärt. Det dröjde inte länge innan hon vaknade igen och vägrade somna om. Så det fanns inte mycket annat att göra än att packa bilen och bege sig hemmåt.

Resten av kvällen tycktes Leonie må helt okej, även om hon sov mer oroligt än vanligt i natt. Kanske är det en förkylning på G?

~ av Aktievinst på 27 november, 2010 @ 22:54.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: