Syrran på middag

Återigen har vi haft storstädning hemma. Låni, eller Nåni, eller Pluttis, som vi kallar henne, har hjälp till utöver det vanliga idag. Det är kul att se att hon nu är så stor att hon förstår vad hon förväntas göra, och även att hon faktiskt gör det också. Så fort hon ser oss sätta igång börjar hon städa sina egna grejor. Åtminstone ett litet tag. För rätt som det är står hon och föser mopphandtaget fram och tillbaka, precis som mamma och pappa gör. Bara det att hennes små fötter är i vägen, ja hela hon egentligen, när vi ska städa. Så det mesta tar helt plötsligt lite längre tid. Men vem har bråttom?

Medan Nåni sov passade jag på att stick och träna, 4:e dagen på raken. Kan det vara ett trendbrott på G? Jag har givit mig den på att komma igång igen. Det kan behövas. Just nu känns det som om Mia och jag tävlar ikapp om vem som har den största magen. Kanske är det därför Nåni inte reagerar på mammas stora mage. Stor mage börjar bli det nya ”normala ” hemma… Skämt åsido, det skulle kännas skönt om lite av formen och mycket av flåset kunde komma tillbaka. 30min jogging varje dag. Förr eller senare måste ju några gram släppa.

När Nåni vaknat åkte vi över till syrran och Stefan och åt middag. Nåni busade som vanligt med alla tjejerna och passade även på att klappa Yoda. Nej inte den gröna ligga dvärggubben i Star Wars, utan den stora fluffiga gula katten.

På kvällen åkte vi dock hem för att se finalen i Robinson. Ett skitprogram som väl är höjdpunkten på tv just idag. Nåni fick faktiskt vara vaken hela programmet då varken Mia eller jag ville lägga en timme på att natta henne mitt under den spännande uppgörelsen. Istället somnade hon på 5 röda när hon väl lade sig.

~ av Aktievinst på 18 december, 2010 @ 22:45.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: