Dan före dopparedan

Idag har jag inhandlat den sista skörden av presenter inför julen. Leonies sista present inkluderad. Det blir förstås en hel del till lilla Nåni och så ska det förstås vara. Samtidigt har jag faktiskt försökt att inte köpa så himla många grejor. Det blir ju ändå så mycket under resten av året. Dessutom får jag för mig att hon inte leker speciellt mycket med de saker hon har. Istället glöms de bort ganska snabbt. Det vore kanske bättre att köpa en massa saker till julen och sedan portionera ut dem över hela året, fast kanske inte lika kul för barnen.

Lilla mannen i magen får tyvärr vänta ett år till på sin första julklapp. Den som väntar på något gott…

Efter att Leonie gått och lagt sig packade Mia och jag upp både granen och pyntet. Granen kläddes och Mia lade klapparna på plats därunder. Många presenter blev det, och ändå hade vi inte lagt dit alla som skulle med till andra ställen nästa dag. Den överhängande majoriteten av presenterna var förstås till Leonie, men jag tyckte mig nog skymta ett par tre paket till både Mia och mig.

Det ska bli rysligt spännande att se hur Leonie reagerar när hon får se granen och presenterna i morgon. Nu börjar hon ju bli så pass stor att hon faktiskt tycker det är lite roligt att öppna paket.

~ av Aktievinst på 23 december, 2010 @ 12:30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: