Pulka pulka pulka

Leonie älskar att åka pulka. Så fort jag nämnde att vi skulle åka pulka blev hon som galen. Hon sprang ut och in ur vardagsrummet och såg knappt ut att veta vart hon skulle ta vägen. Det är saker som dessa som är så gulliga att se. Hon kunde knappt bärga sig. I vanliga fall är det extremt svårt att få henne att sitta still och bli påklädd, men idag var det inga som helst problem.

När vi kom ut till Långbroparken visade det sig att även Saga, Christian och Ivar mötte upp. Ivar hade en egen pulka med sig och Leonie och jag åkte både pulka och Snowbow. Givetvis fick Leonie ha på sig sin nya fina hjälm också. Precis som vanligt var Leonie nästan lyrisk över att få åka både pulka och Snowbow. Jag tror att nyhetens behag segrade av de två, eller så var det för att jag åkte med Leonie på snowbow:en som hon tyckte det var lite roligare. Men hon vågade ändå ge sig ut på en liten åktur alldeles själv. Som oftast när jag låter henne göra något själv går det bra massor av gånger innan jag tar fram kameran för att dokumentera. Idag var inget undantag. Men hon gjorde sig i alla fall inte illa även om hela ansiktet var full av snö och hon såg lite besviken ut på mig efteråt.

På eftermiddagen åkte vi hem till Karin och Stefan som hade Nadjas pappa, Khalaf, med familj på besök. Det var livat värre med alla barnen, men Nåni såg glad ut. Hon får så mycket uppmärksamhet när vi är där och inte minst är det Stefan som busar med henne. Hon gillar Stefan och har börjat säga, ”Stefan tokig”, allt som oftast. Just ”tokig” tror jag Mia har präntat in.

~ av Aktievinst på 26 december, 2010 @ 22:15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: