Middag hos Säfbecks

I kväll har vi varit på middag hos Filip och Alexandra, samt Bianca och Lukas. Leonie var som vanligt lite blyg till en början, men efter att vi lekt med lite leksaker på golvet tinade hon upp rätt snabbt. Efter en liten stund fick hon tag på en boll och då var det förstås kört. ”Sparka boll”!! Alltså ingen fråga, utan snarare en order. Det är faktiskt lite roligt med detta bollsparkande. Det händer allt som oftast att hon kommer till mig om jag ligger i sofann och säger, ”sparka boll”, och när jag sedan tittar lite frågande på henne säger hon, ”upp, pappa upp”, och drar mig samtidigt uppåt i kläderna.

Efter att ha sparkat lite boll underhöll hon sig lite på egen hand vilket gjorde att jag fick en chans att prata med de andra. Även Jocke med nya flamma ”Tesa” var där.

Barnen skulle äta köttbullar och potatis, var det tänkt. Leonie var inte så sugen på mat och så snart Bianca ätit färdigt började det talas om glass. Gissa vem som blev sugen på glass då. Trots att Leonie fick en egen sandwich lyckades hon inte äta upp hela.

Medan vi åt middag lekte barnen fint själva. När det väl var dags för efterrätten, som också för oss vuxna bestod av glass, fick jag knappt behålla någon glass själv. Gissa vem som åt upp den för mig….

Därefter somnade Leonie snällt i sin resesäng. Det var faktiskt så att vi fick väcka henne innan vi skulle gå. Hon vaknade förstås till i bilen, men somnade sedan om rätt kvickt mellan oss i vår säng.

~ av Aktievinst på 6 januari, 2011 @ 21:01.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: