Leonie sjuk

Dagen började illa. Leonie hulkade flera gånger sedan hon vaknat och varje gång kom det en hel hög med slem. Aptiten var som bortblåst. Men humöret var helt okej även om hon kändes aningen mer loj än vanligt. Typiskt, just idag när mormor skulle ta hand om Leonie då både Mia och jag skulle vara med på Sofies möhippa. Men det fick gå ändå. Mormor kom över tidigt, strax efter 08:00 och tog hand om Leonie. Under dagen fick vi höra att Leonie fortfarande inte ätit speciellt mycket och dessutom varit ganska trött.

När vi sedan på kvällen satt och åt middag hade Mia en sms-konversation med Ingela där det framgick att Leonie nu hade feber, kräktes och dessutom var väldigt dålig i magen. Så vi fick packa ihop och åka hem.

Väl hemma var det en trött Leonie som mötte oss. Men hon verkade ändå vara ganska glad på sitt sätt. Nu visade det sig att det åter var snor-kräkningar och inga regelrätta kaskadspyor som hon givit upphov till, vilket känns bättre. Man tänker ju annars direkt på vinterkräksjukan och andra tråkiga sjukdomar.

Mellan mamma och pappa somnade hon i vilket fall ganska bra och sov sedan rätt bra hela natten. Vi får hoppas att hon är lite piggare i morgon och att vi kan få i henne både vätska och mat.

~ av Aktievinst på 8 januari, 2011 @ 20:43.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: