Leonie mår klart bättre – sparkar boll

I morse när vi steg upp var Leonie fortfarande lite loj och kändes aningen varm. Ändå lyckades Mia ge henne både mjölk och en smörgås som hon också åt upp. Resten av dagen har vi varit hemma. Medan Mia och Leonie sov middag åkte jag och hjälpte pappa med en dator samt utförde en storhandling av sällan skådat slag. När jag kom tillbaka verkade Leonie på mycket bättre. Febern kändes som bortblåst och humöret var sannerligen på topp. Däremot vill hon fortfarande bara dricka sparsamt och inte äta speciellt mycket.

Vi har sparkat boll i säkert 20 minuter utan att hon tröttnat en sekund. Den enda som tröttnar är jag. Det är jobbigare än man kan tro. Då och då vill hon byta från den mjuka tygbollen som är något mindre till den stora badbollen. Till en början har det varit en bra idé att leka med badbollen, men numer skjuter hon så hårt att den flyger all världens väg. När den går mot mig och jag kan fånga den är det okej, men när den träffar rutorna eller granen så skakar det till rejält.

Det är ett riktigt rejält skott hon har. Nu börjar hon ta ännu mer sats innan hon sparkar till och man kan faktiskt se att armarna flyger ut just innan träfftillfället, precis som de borde göra vid optimal teknik. Det kan nog bli något stort av den vänsterdojan vad det lider. Förhoppningsvis kan jag också ta med henne till driving rangen i sommar. Min förhoppning är att hon ska tycka att det ser roligt ut att slå på golfbollar och att hon kanske fastnar lite för det.

~ av Aktievinst på 1 februari, 2011 @ 20:08.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: