Välkommen hem Viggo

Som andragångsföderska är det inte vanligt att man får stanna kvar i flera dagar på BB, men på Södra BB är det klart snällare. Dock var jag tvungen att åka hem och avlösa mormor och morfar som barnvakter och ta hand om Leonie redan på kvällen den 13:e, vilket gjorde att Mia fick stanna kvar själv, vilket hon förstås inte tyckte var så kul och istället ville komma hem så snart som möjligt. Därför bestämde vi att jag skulle sova med Leonie natten till i dag, sedan skjutsa Leonie till dagis varefter jag skulle hämta upp Mia och Viggo.

Det gick bra att lämna Leonie, hon börjar bli en stor tjej nu som då och då faktiskt ser fram emot att få komma till dagis.

Med mig till BB hade jag Leonies gamla bilstol och samma overall som Leonie åkte hem från BB i. Det kändes lite mäktigt att stoppa ner Viggo i samma små kläder som storasyster en gång haft. Han passade precis lika bra i dem dessutom.

Direkt när vi kom hem tänkte jag tanken, ”Välkommen hem Viggo. Du är så välkommen och efterlängtad. Du skulle bara förstå…”

Lite senare åkte jag och handlade och hämtade Leonie. Jag undrade hur hon skulle reagera på att Viggo faktiskt var hemma nu, men det verkade inte bekomma henne det minsta. Inte ens det faktum att han skriker ganska ofta verkar ha någon som helst påverkan på henne. Hon leker på och härjar precis som vanligt.

~ av Aktievinst på 14 april, 2011 @ 21:35.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: