Måla måla måla, äta äta äta

Dagarna är som sagt ganska lika. Med friggeboden som skall målas har vi sysselsättning hela dagarna. Medan vi är ute tar Mia hand om Viggo och försöker vila sig så mycket som möjligt. Vilan verkar dock inte ske i den grad som man kan hoppas på. Viggo sover mycket korta stunder och vill äta hela tiden. När han väl äter tar han bara några klunkar innan det är dags att somna igen, och så håller det på.

Nåni tycker jag tyr sig mer och mer till mig. Hon accepterar att Mia inte kan bära henne lika mycket som innan och vill istället komma mer och mer till mig. Det är förstås roligt för mig, på ett sätt. Det blir säkert annorlunda så snart Viggo blir lite mer självgående. Men dit är det nog ett tag kvar.

I dag har vi oljat trädgårdsmöblerna, målat friggeboden, köpt nya penslar till Leonie och haft mormor, morfar och farfar på besök.

Jag tycker nog Viggo börjar bli mer och mer lik mig för varje dag som går. Kanske är det frisyren som gör det. När Leonie föddes hade jag rakad skalle, liksom Leonie i princip. När Viggo föddes hade jag en rejälare kalufs, spretig som pekar lite framåt, och precis sådan frisyr har Viggo.

~ av Aktievinst på 20 april, 2011 @ 22:34.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: