Klockan gjorde succé

Världens gladaste sötnosNåni blev superglad för sin klocka. Först hade jag tänkt att vi kanske skulle köpa en barnklocka som skulle sitta bra på armen, men en sådan var det inte tal om. Åtminstone inte om den lilla fick bestämma. Så det fick bli en större vuxenklocka. Medan mannen i disken justerade armbandet kunde Nåni knappt bärga sig. ”Nåni ha klocka”, ”Nånis klocka”, ”Nånis lila klocka”, ”Nåni ha egen klocka”… Mannen kunde inte låta bli att skratta över entusiasmen heller.

När väl klockan satt på handen var den förstås för stor för att se riktigt bra ut, men det bekom inte Nåni alls. Hon var precis hur glad som helst för sin nya klocka.

Vi gick förbi McDonalds för att köpa en liten mjukglass åt Leonie och Mia. När vi stod i kön sträckte sig den annars lite småblyga flickan fram mot två vilt främmande människor i kön, drog upp tröjärmen och visade stolt upp sin klocka till tonerna av, ”Nånis klocka. Nåni fått egen klocka”. Ha ha, jag kunde inte hålla mig för skratt. Barn säger och gör precis det som faller dem in, och är man stolt över sin nya klocka är det förstås självklart att den skall visas upp för hela världen.

Nu är det ju så att klockor kan vara väldigt dyra, så vi får hoppas att det här inte är ett intresse som biter sig fast på allvar. Å andra sidan är det kanske också så att äpplet inte faller så långt från trädet…

~ av Aktievinst på 21 juni, 2011 @ 21:18.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: