Sjörup i sommar

Den här sommaren har vi varit i Sjörup mellan den 31/7 och 6/8. Vi har haft besök av både Mats och Emma, samt av fam Englunds.

Emma blev nog snabbt Leonies idol. Leonie följe efter precis vartenda steg Emma tog och ville göra exakt samma saker. Hon ville att Emma skulle leka med henne precis hela tiden. Och Emma var snäll nog att göra precis det. Stort tack Emma!

När väl Englunds kom på besök fick Leonie träffa sin lilla bästis Ivar. De två leker riktigt bra och även om de självklart bråkar om ett och annat så var det inga större incidenter. Tvärtom hade vi alla supertrevligt, i traditionell ordning får man nästan tillägga. Det tråkigaste som skedde var dock att Sammy rispade Ivars öra och kind med ett rejält utfall. Till Sammys försvar tror jag han blev chockad och rädd av att Ivar ramlade på honom, men det var ingen som såg exakt vad som hände. Hur som helst känns det inte helt okej med tanke på att Viggo är så pass liten som han är och att Leonie fortfarande inte helt kan låta bli att provocera Sammy från tid till annan.

Nåja, vi hann även med andra roliga saker, som att träffa Fam Meldo. Tyvärr var Molly lite sjuk, så det blev bara en träff i år, men det kommer ju fler tillfällen.

På det stora hela har det varit en väldigt trevlig vecka och det är både skönt och kul att ha Sjörup att åka till.

Nedan har jag valt att plocka in ett smalt utbud av sommarens bilder.

~ av Aktievinst på 6 augusti, 2011 @ 22:25.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: