I dag fyller jag 35 år – Leonies första presentteckningar

Festen i går blev mycket lyckad. Så lyckad att jag blev tvungen att låtsas sova i en utomhusfotölj för att gästerna skulle förstå att det var dags att gå hem. Ändå dröjde det över en halvtimme innan de gick. Men det betyder förstås bara att festen var väldigt lyckad. De sista gick hem ca 03:40 och jag slocknade direkt.

Förutom frukost på sängen fick jag mina första present-teckningar någonsin i dag. Lilla Nåni hade gjort en uppsjö av fina teckningar till pappa. Nu är det väl bäst att skriva att teckningarna mestadels bestod av streck så att jag inte om 40 år får för mig att min överbegåvade dotter kanske ritade avancerade målningar vid denna tidpunkt.

Det värmde hur som helst hjärtat att få teckningar för första gången. Nu återstår förstås det lilla dilemmat att behöva avgöra vad man skall göra med dessa teckningar. Ett förslag jag skall fundera på är att börja skriva datum på dem och sedan scanna in dem i omgångar så att de finns digitalt… Men som sagt, jag får nog fundera lite till på det.

Av Mia, Leonie och Viggo fick jag en kanonfin rese-garderob för kostymer och skjortor. Precis vad jag glömt att jag verkligen ville ha!

~ av Aktievinst på 28 augusti, 2011 @ 21:29.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: