Viggo 5 månader

Det duggar då verkligen inte speciellt tätt om inläggen nu för tiden. Jag misstänker att en av de små krabaterna en vacker dag kommer att vara lite besviken och anse att jag varit rejält orättvis i det att jag skrivit så mycket om Leonies första tid och så mycket mindre om Viggos första tid. Det enda jag kommer att kunna skylla till är att han får skaffa sig två barn själv och jämföra hur mycket tid som finns över för egna intressen efter det första barnet i jämförelse med efter det andra barnet. För mig är det uppenbart så att arbetsbördan inte dubblas i och med det andra barnet, snarare fyrdubblas det.

Men i dag fyller vår lille man hela 5 månader. Tiden går ruskigt snabbt och ibland tycker jag det ser ut som om han har vuxit bara över natten. Viggo har blivit en rejäl liten kille. Absolut inte knubbig, men i alla fall så pass att man vågar ta, hålla och lyfta honom utan att känna att man måste vara överförsiktig.

Det är lustigt hur han fortfarande är superglad så fort man ägnar honom uppmärksamhet. Förvisso var han lite nöjdare förut, men han är fortfarande betydligt nöjdare än t.ex. Leonie var. Och det är nog tur, för annars hade det inte gått. Det är ju inte så att Leonie har slutat pocka på uppmärksamhet sedan Viggo kom.

~ av Aktievinst på 13 september, 2011 @ 22:46.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: