Leonie ska måla till pappa

När vi gick till dagis i dag samlade Leonie på sig en bukett med höstlöv. Dessa gav hon sedan till mig samtidigt som hon förklarade att hon skulle måla en teckning till mig på dagis i dag.

När vi gick hemifrån frågade hon skuttandes om vi skulle gå till dagis. Innan jag hann svara sa hon, ”inte åka bilen”. Hon tycker tydligen om att gå till dagis med mig. Vi tar aldrig bilen eftersom det passar så bra att jag lämnar henne på vägen till tunnelbanan.

Jag känner mig oerhört stolt när jag går längs och över vägarna och håller min fina dotter i handen. Jag brukar tänka på att jag en dag kanske håller två små barn i händerna samtidigt.

Det är extra kul att vi får en liten liten tid för oss själva när vi går till dagis och det händer ofta att Leonie pratar om väldigt roliga saker eller bara säger något väldigt roligt. Det kan handla om precis vad som helst och det är svårt att här och nu återge ett konkret exempel. Hon är i alla fall inne i en fas där talförmågan verkligen exploderar och hon säger massor av nya saker.

 

~ av Aktievinst på 4 oktober, 2011 @ 21:56.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: