Hälsat på hos faster Karin

I dag har vi varit och hälsat på hos faster Karin. Det är lite roligt att Leonie numer endast säger ”faster Karin”, alltså som ett namn. Men innan vi åkte över passade jag på att filma de båda barnen lite grann. Det var lite extra roligt i dag eftersom båda var på strålande humör och eftersom Nåni dessutom sprungit omkring och  imiterat Pippi enda sedan Mia låtit henna själv få välja kläder för dagen. Notera den mycket spontana pussen som Nåni ger Viggo…

Lilleman är ännu sålänge inte stor nog att välja speciellt mycket, även om han tror att det är han som bestämmer. Han har istället fått på sig en sparkdräkt som Leonie hade när hon var liten. Brun plysch-aktig dräkt med en stor vit kanin på rumpan.

På eftermiddagen/kvällen kom Daniel Sävenstedt, en gammal kamrat från kenya-tiden, förbi och hälsade på. Han jobbar som förskolelärare och jag tänkte att det skulle bli lite extra intressant att se hur Leonie reagerade på hans närvaro. Dels är han helt främmande för henne och dels hade han ett jätteburr med enorma rasta-dreads. Men det visade sig att Leonie blev ganska fäst vid honom. Hon ville berätta massor av saker för honom och gav honom även flera kramar när han skulle gå. Roligt att se!

~ av Aktievinst på 8 oktober, 2011 @ 14:22.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: