Ny dag med Sofie och Olivia

I dag har hela familjen varit över till Sofie och Craigs nya hus. Bygget har gått fram rejält och när jag frågar Leonie om hon märker någon skillnad så säger hon att hon gör det.

Efter att ha kikat på huset åkte vi alla hem till Sofies föräldrar och åt lunch. Leonie åt två danska pölser och Viggo fick en spaghetti och köttfärssås (burkmat).

När vi varit där ett tag åkte vi alla hem till oss där vi spenderade ett par timmar ute i trädgården. Även om det är lite kallt så var det hyggligt varmt och skönt i solen. Olivia och Leonie lekte jättefint i trädgården. Förvisso inte så mycket med varandra, men ändå fint. Viggo, han sov i sin bilstol i princip hela tiden. Han somnade i bilen på vägen hem och fick sedan sova i bilstolen på altan medan de andra lekte i trädgården.

Mia skulle försöka förhindra en olycka då Leonie stod och slängde en gunga fram och tillbaka. I ett försök att minska farten på gungan lyckades hon istället slå den rakt på Leonies läpp så att blodet började flyta. Jag trodde Leonie skulle börja stortjuta när hon fick se blodet, vilket hon dessutom lyckades smeta händerna fulla med, men hon tog det rätt bra. Såret var faktiskt inte alls speciellt stort och jag tyckte nog det blödde oproportioneligt mycket.

~ av Aktievinst på 16 oktober, 2011 @ 14:36.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: