Viggo får stå ut med ett och annat

Man märker att stämningen mellan de båda barnen inte alltid är lika perfekt som den länge varit. Det händer att Leonie är lite hårdhäntare mot Viggo än man kanske skulle önska. Inte sällan är hon framme och rycker saker ur händerna på honom om han råkar ha kommit över någon leksak som är hennes. Det blir spännande att se hur deras relation utvecklar sig när de blir lite större. Just nu verkar det som om vi kommer att få två barn med väldigt bestämda uppfattningar om hur saker och ting skall vara.

Med detta sagt, det är faktiskt långt mycket vanligare att Leonie är väldigt snäll mot Viggo. I går gick hon självmant och hämtade lilla snuttefilten åt honom när han skrek och var ledsen. Ofta säger hon till Viggo att hon älskar honom och ger honom en puss på vilken kroppsdel hon än råkar komma åt. Ibland drar hon åt sig hans hand eller fot och ibland får han en jättekram med efterföljande puss på munnen. Själv ser han bara väldigt förvånad ut.

En annan mycket rolig sak är att man märker att Leonie ofta underhåller Viggo. Inte alltid avsiktligt. Viggo verkar tycka att det är lite roligt att bara titta på Leonie när hon härjar omkring. Han är nog både lite fascinerad och nyfiken på vad det är hon håller på med.

~ av Aktievinst på 16 oktober, 2011 @ 21:06.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: