Leonie förhandlar, Viggo skriker

I ett desperat försök att skjuta upp nattningen bad Leonie att få se på lite mer tv innan det var dags att sova. Eftersom klockan var 19:30 och alla disney-figurer därmed gått och lagt sig fick hon höra att det minsann var läggdags nu, och inget annat. I ett desperat försök säger Leonie då, ”Men mamma, jag MÅSTE se nyheterna”. Och ja, hon fick dricka vällingen framför nyheterna. Vissa saker måste ju uppmuntras i livet.

Viggo säger däremot inte så mycket. Han skriker mest. Han har börjat inse att han kan få saker och ting att bli mer underhållande om han utnyttjar sina röstresurser. Varför ska man vara ensam när man bara kan skrika och alla helt plötsligt kommer rusande till en?

Viggo har däremot börjat sitta riktigt bra. Nu menar jag inte att man kan lämna honom sittande själv på golvet, det är trots allt bara en tidsfråga innan han rasar omkull med näsan före. Dock kan man sätt honom i soffan och bara hjälpa till när han väl rasar. Stundtals kan han sitta still väldigt länge. Därför kör jag nu stenhårt med honom på denna punkt. Ju snarare han lär sig sitta desto roligare för honom. Jag försöker även få honom att ligga längre stunder på mage, men det är då rakt inte populärt. Jag förstår inte att det ska vara så otrevligt för dem att ligga på mage. Man har ju nästan fått för sig att det rent av borde vara ganska trevlig med lite ombyte av perspektivet.

~ av Aktievinst på 17 oktober, 2011 @ 21:01.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: