Äta kaka

I dag har vi varit hemma hos ”faster Karin” och fikat. Vi åkte dit vid 11-tiden och Viggo somnade förstås direkt i bilen. Viggo verkar ha den förmågan. Oavsett vart vi åker, eller när vi åker, somnar han i bilen. Visserligen vaknar han ganska lätt när vi väl stannat.

På vägen stannade vi vid ett snabbköp och köpte med oss lite fikabröd. Jag hade tänkt att välja ut några bullar på envåldshärskarvis, men så enkelt tänkte inte Leonie låta mig slippa undan. Hon pekade snällt och artigt på några av chokladmuffinsarna och förklarade för pappa att, ”Nåni måste ha den”. Efter att ha påpekat att hon både borde använda mirakelordet ”snälla” och ”vill” istället för ”måste” fanns inte mycket annat att göra än att packa med sig en chokladmuffin.

När vi väl kom hem till syrran fick Leonie äta pannkakor. Förtjustningen var förstås stor, men tyvärr ganska kortvarig. Nåni ramlade av stolen och föll ganska hårt i golvet. Själv såg jag både en gaffel liggandes på golvet och ett litet stänk av blod komma ur munnen. Det blev lite kalabalik tills vi kunde konstatera att det hela gått mycket bra. Dock insisterade Nåni på att åka hem direkt. Efter ett litet tag hade alla lugnat ner sig, så även Nåni. Men några fler pannkakor ville hon inte ha.

 

~ av Aktievinst på 29 oktober, 2011 @ 11:00.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: