Fars dag

I dag har det varit fars dag, något som firats med betydligt mer pompa och ståt än vad jag är bekväm med. Personligen tycker jag inte att vare sig fars dag eller mors dag är något att fira. I sådana fall borde väl även barnens dag också finnas och firas (fast det kanske den gör – 24 oktober). Å andra sidan är det då betydligt mer Band Aid och ”Do they know it’s christmas time” över den dagen.

Tillbaka till min dag: Jag blev väckt med frukost på sängen. På brickan fanns alla ingredienser som levande ljus, smörgåsar, kaffe och juice. Som om inte detta vore tillräckligt kom Leonie inhoppandes genom dörren med ett papper i högsta hugg. Pappret visade sig vara inget mindre än en jättefin teckning av ett hjärta. Till denna överlämningsceremoni ackompanjerades de de ljuvaste tonerna en far känner, ”jag älskar dig pappa”.

Viggo som inte är fullt så talför ljöd istället med sin glada fnittriga stämma och väldigt nyvakna frisyr. En bättre start på dagen kunde man knappast fått.

På kvällen åkte vi hem till Hans och Ingela där firandet fortsatte. Även Linda med familj hade mött upp och jag lyckades ta några riktigt bra kort. Bland annat ett riktigt sött kort på Leonie och Alice som sitter på trappen och kramar varandra.

 

~ av Aktievinst på 13 november, 2011 @ 15:20.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: