Leonie fyller 3 år

Det har varit en minst sagt hektisk dag som började redan tidigt i morse med sång, pompa och ståt. Precis som det anstår en liten prinsessa.

Direkt efter frukost bestämde vi att det var dags för de numer traditionsenliga studiokorten. Denna gång har det fått bli ett kort på Leonie i en av de första presenterna hon öppnade, hennes Tingeling-klänning. Gissa om hon verkade bli kär i den från första sekund. Mia vet minsann vad Leonie vill ha…

Efter den lilla sessionen i studion var det dags för lite mer presentöppning. För att få någorlunda vettiga kort höll vi till i hallen där vi har hyfsat god belysning. Som ni ser på korten nedan så fick Leonie, bland mycket annat, ett smyckesskrin/skåp och en dinosauriebok mm mm.

Framåt eftermiddagen var det så dags för alla släktingar att komma förbi, plus familjen Englunds som, som alltid, börjar bli en del av vår närmaste familj. Ivar och Leonie blir egentligen bara mer och mer oskiljaktliga med tiden. Ett bevis på detta är kanske den lilla fotoram som Leonie fick från Ivar, men dagisfoto på Ivar. Ett foto som numer står på fönsterbläcket i Leonies rum.

Leonie fick vansinnigt mycket presenter, inte minst flera från Englunds, mormor och morfar, kusinerna Olson/Antai, kusinerna Sjöholm, Farfar etc etc…

När det var dags för tårta och sång var det extra kul att se hur mycket Leonie verkligen njöt av att bli firad. Det var inte alls så, som hos många vuxna, att hon nästan skämdes för att stå i centrum, tvärtom. Hon verkade njuta i fulla drag av att alla stod upp och sjöng för henne medan hon fick sitta och snegla på alla, och tårtan. Så snart sången var slut blåstes ljusen ut. Den skarpögde noterar att vi hade två tårtor, en grön och en rosa. Detta eftersom hon länge ville ha en rosa men bara dagarna innan ändrade sig och ville ha en grön. För att inte riskera att hamna i onåd hos den lilla fann Mia det bäst att göra en av varje… Det var förvisso även tal om en blå tårta, men det finns ju gränser.

Englunds stannade kvar lite längre än övriga och Leonie och Ivar fick på så vis lite längre tid att leka ihop. På kvällen var det dock en mycket trött liten flicka som faktiskt gick och lade sig utan några större protester.

På det stora hela tror jag att Leonie har haft en fantastisk 3-års-dag som förhoppningsvis uppfyllde alla henne önskningar.

~ av Aktievinst på 20 november, 2011 @ 21:25.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: