Mia fyller år

Det visade sig att det var ett genidrag att lägga Viggo i sin spjälsäng. Visserligen vaknade han ett par gånger i natt, men det var i alla fall betydligt färre gånger än vanligt. Leonie passade jag också på att förflytta. Hon fick somna i vår säng, men sedan bar jag över henne till sin säng. Som genom ett under sov hon hela natten i sin egen säng.

I dag fyllde Mia år och det var passande att Leonie och jag smög upp och gjorde i ordning lite frukost på sängen. Dessutom tog jag fram presenten jag köpt i Sickla för några dagar sedan, ett par Hunter-stövlar som Mia gärna ville ha, med tillhörande sockor.

När vi firat genom att sjunga på morgonen bestämde vi att Mia och barnen skulle hälsa på mig på jobbet och att vi alla skulle luncha på Gondolen. Jag smet iväg lite tidigare från jobbet och ”paxade” ett bord på Gondolen lagom till det att Mia och Leonie dök upp.

När väl Mia och Leonie kommit hade vi en jättemysig lunch. Stackars Viggo missade hela kalaset på grund av att han sov tungt rakt igenom hela lunchen. Men det var förstås ganska tacksamt på ett sätt då både Mia och jag istället fick en chans att prata med varandra och njuta av lunchen. Även Leonie tycktes stormtrivas på Gondolen. I vanlig ordning charmade hon såväl personal som andra besökare genom allehanda underhållning i form av prat och sprallighet.

Efter lunchen fick alla följa med tillbaka till mitt jobb och hälsa på kollegorna. Även här charmades alla av dem. Denna gång var det dock inte bara Leonie som stal showen, utan även Viggo fick visa upp sin allra finaste sida.

På det stora hela har det nog varit en väldigt fin dag för alla inblandade.

~ av Aktievinst på 5 december, 2011 @ 20:40.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: