Krassliga

I natt har Leonie och Viggo sovit ganska dåligt. De har nog en antydan till förkylning och det är nog den som spökar. Tyvärr får man lov att säga då taskig sömn sätter sina spår i hela familjen. När Leonie vaknade i morse var klockan inte speciellt mycket och jag försökte få henne att ligga kvar ett tag till, men det ville hon inte. Istället gav jag henne min iPad, och då gick hon med på att stanna kvar ett tag till.

Efter ett tag började hon göra lite konstiga ljud och jag fick lite farhågor om att det kunde vara något jobbigt på gång. Jag tog med henne till badrummet och sa att hon gärna fick kräkas i toaletten om hon nu skulle kräkas. Men då blev hon vansinnig och började yla om att hon minsann skulle kräkas i en handduk. Rätt märklig unge tänkte jag medan jag fiskade fram en handduk. Men sen slog det mig att hon ju alltid kräktes i en handduk när hon var liten eftersom hon ofta sov i vår säng och vi bunkrade med just handdukar utifall det skulle ske något obehagligt. Lite lustigt att det nu har blivit en norm att kräkas i en handduk. På något sätt måste vi åtminstone introducera hinken så småningom.

Det har gått lite magsjuka på dagis, så jag var förstås lite orolig för att det var något mycket värre på gång.

Senare på kvällen skulle jag ha bowlat, men efter allt som varit hemma började jag känna mig lite krassig och tänkte att det nog ändå var bäst att åka hem. Lite synd, men man chansar inte gärna med magsjukan… Det visade sig dock inte vara några problem, för några timmar senare mådde jag lite bättre.

~ av Aktievinst på 11 januari, 2012 @ 18:55.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: