7 månaders pappaledighet

Så var det äntligen fredag och man kan väl i princip säga att min pappaledighet börjar i dag. Det är förvisso några dagar kvar innan den börjar på ”riktigt” eftersom vi först har helgen och därmed är två föräldrar hemma. Det här ska bli riktigt spännande.

Efter ett FB-inlägg jag gjorde där jag i princip bara skrev, ”7 mån pappaledighet börjar NU!!”, fick jag över 24 likes och en drös med kommentarer. Det är onekligen så att det är många som tycker att det är bra gjort av en man att vara hemma så länge med sina barn. Jag har aldrig riktigt sett det på det viset. Jag tycker det ska bli skönt för Mia att komma ut i arbetslivet och nu fick hon ju en chans som hon inte få missa. Dessutom ska det bli riktigt mysigt och gosigt att få spendera mycket mer tid med Viggo, men också en massa mer tid med Leonie. Förhoppningsvis är detta min chans att få bonda ordentligt med barnen.

Det ska bli kul att se hur det kommer att bli. Men NU är det middag och sedan lite TV som gäller. Ska bli skönt att få inleda med lite mys…

~ av Aktievinst på 13 januari, 2012 @ 17:15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: