Viggo 9 månader

I dag fyllde den lilla mannen 9 månader. Det är otroligt så snabbt tiden går. Med Leonie tyckte jag att hennes första nio månader kände som en evighet eftersom vi hann med att göra så  mycket under den tiden. De nio första månaderna i magen kändes däremot då som en ganska snabb process. Den här gången har det varit princip tvärtom. Graviditeten kändes jättelån och de här nio första månaderna med Viggo känns som om de har svischat förbi. Förklaringen kan förstås ligga i hur nytt allting var första gången. Som förälder var man nervös och analyserade förstås det mesta etc. Den här gången har man liksom inte riktigt haft tid. Hjulen har snurrat konstant och det är bara att konstatera att man knappt minns tiden då vi bara hade ett barn. Det känns som om båda barnen funnits här väldigt länge.

Viggo har blivit en riktig liten charmör. Var vi än går tycker folk att han är så söt och det händer, precis som med Leonie, att man måste utväxla några ord med någon gammal tant i kön på ICA, av artighetsskäl eftersom hon just berömt vårt barns utseende.

Viggo går inte än, men rullar överallt. Han har uppfunnit en egen teknik som faktiskt gör jobbet i alla fall. Någonstans kommer han och förvånansvärt ofta hamnar han där han vill till slut. Han reser sig också och kan nästan stå på alla fyra. Jag tycker fortfarande inte att jag hört honom säga vare sig mamma eller pappa, och verkligen mena det, men det kommer nog snart givet hur mycket och ofta han jollrar.

~ av Aktievinst på 13 januari, 2012 @ 20:20.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: