Fullspäckad dag

Efter att Viggo och jag lämnat Leonie på dagis for vi tillbaka till Coop för att returnera den värdelösa potatispressen jag köpte häromdagen. Kassörskan och jag var båda rörande överrens om att husgeråd som man fått ärva av mormor håller 100 ggr bättre än dagens skit.

Därefter bar det av mot Alvik och WC. Viggo somnade och jag var lite orolig för hur han skulle reagera över att vakna i Signes famn efter djup sömn. Men oron var förstås överdriven, som alltid med Viggo. Han hade varit såååååå snäll och gullig. När han vaknat hade Signe bara mötts av jordens största smajl! Hon påstod att det varit så gulligt att hon nästan hade smält fullständigt. Bra jobbat Viggo! Därefter fick han turas om att vara i Signes, Jossans och Johannas famn. Alla vill hålla lite i vår kära ”Guldkanin”.

Efter träning for vi hem för att äta lunch och laga middag. Lille mannen äter en burk mat som om det vore en majskrok och lätt slinker sedan en dessert ner i magen också.

Medan Viggo sov passade jag på att förbereda det sista inför middagen och dammsuga huset. För så snart Viggo vaknat var det bråttom att komma i väg och besiktiga bilen. Jag var lite nervös för att han skulle tycka det var tråkigt att sitta och vänta medan bilen blev besiktigad, men han satt så snällt bredvid och följde processen. Tyvärr blev bilen underkänd för att handbromsen inte var tillräckligt spänd. Så det blev att fara till Speedys och boka tid för detta.

Efter Speedys fick Viggo följa med och hämta ut min kemtvätt för att sedan åka hem och hämta Sammy samt byta till overall och mindre vagn. Svisch i väg och hämta lilla Nåni.

När vi väl kom hem var maten redan förberedd vilket gjorde att vi kunde leka allihop i över två timmar tills Mia kom hem.

Trots att jag tycker det här livet är betydligt enklare och behagligare än att jobba varje dag är jag ändå helt slut på kvällarna. Så tidigt som jag lägger mig nu (ca 22:00) har jag inte gått och lagt mig sedan jag jobbade som postiljon.

~ av Aktievinst på 18 januari, 2012 @ 19:25.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: