Bröllopsfest och avskedsfest

I dag har det varit fullt upp. Leonie och jag har upprepat en favorit i repris, dvs vi åkte till tippen och slängde en massa saker samt pantade vi lite flaskor på vägen hem. Det blev 34 kr denna gång och varenda slant ligger nu i den lilla, men väldigt tjocka spargrisen.

Även om jag tycker jag är duktig på att få saker gjorda när jag är ensam med barnen på vardagar, så är det ju framförallt när jag är ensam med Viggo som det blir något gjort. På helgerna blir det andra saker gjorda. Leonie är så lätt att ta med sig att hon ofta får följa med på saker och ting. Eller ska jag kanske säga att jag tvingas ta med henne eftersom hon blir skitsur om hon inte skulle få följa med. Än så länge kan jag faktiskt inte komma på en enda gång som jag nekat henne att följa med, oavsett vad som skall göras. Jag tycker det är så roligt att hon vill vara med och hjälpa till att jag ser det som min skyldighet att låta henne vara med. Alltid lär det lära henne något.

Viggo sover som bekant middag och eftersom Mia var jättetrött efter en lång veckas slit passade det bra att hon passade på att vila sig lite inför kvällens stora fest. Dessutom var hon uppe med barnen i morse medan jag sussade gott…

På kvällen kom mormor över. Det var i kväll som Laia och Daniel hade sin bröllopsfest/avskedsfest. Vi får tacka mormor och morfar för att vi kunde gå på festen. Och det skall tilläggas att även Laia och Daniel blev glada över att så många gäster ville vara med och fira deras händelser.

Det visade sig, när vi kom hem, att allt hade gått jättebra. Leonie och Viggo hade somnat i tid och inte heller vaknat fram tills vi kom hem.

Jag tog inte med mig min kamera, men väl min telefon som också tar rätt roliga kort med Hipstamatic-appen.

~ av Aktievinst på 21 januari, 2012 @ 23:08.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: