Fika med Jessica, Johan, Livia och Iris

Efter den sena festen i går var Ingela bussig nog att ändå ställa upp som barnvakt även i morse. Jag hade lovat Mia sovmorgon men har ingen aning om vad som hände fram till halv nio då jag vaknade. Tydligen hade Leonie vaknat och ropat på mormor. När så Mia gick in i Leonies rum hade hon insisterat på att få sova hos mormor. Då var klockan runt sex på morgonen. Vad som sedan hände med Viggo har jag inte heller någon aning om, så helt klart är att den som verkligen fick sovmorgon var jag…

När vi väl steg upp gick mormor och morfar även ut med barnen och Sammy. Leonie fick åka massor av pulka och Viggo somnade visst i vagnen.

På eftermiddagen åkte jag och Leonie och storhandlade inför veckan som kommer. Min receptapp är kanske inte den allra bästa, enligt Mia, men jag tycker ändå den är oerhört smidig. Recepten är korta och maten går ganska snabbt att laga. Dessutom är det kul att äta helt nya rätter som vi aldrig lagat tidigare. Så jag ska ge den ett par veckor till.

Strax innan kvällen kom ett par från Mias mammagrupp över på fika, Jessica och Johan, samt deras barn Livia och Iris. De visade sig vara väldigt trevliga samt att vi även verkar ha en hel del gemensamt, inte minst beträffande inredning och foto. Så förhoppningsvis kommer vi att träffa dem fler gånger framöver.

Dock blev det ganska sent och Leonie blev rejält hungrig. För att göra processen kort åkte Leonie och jag till McDonalds och köpte mat. Leonie var vaken när vi fick maten, men när vi kom hem sov hon djupt. Så djupt att det var nästintill omöjligt att väcka henne. Ändå var klockan bara 18. Hon blev arg när vi försökte väcka henne och ville hellre gå och sova. Vilket hon också gjorde. På mattan i hallen. Hon ville inte ligga i sovrummet. Förmodligen för att det var för långt bort, och hon ville kanske även att vi skulle vara i närheten. Dock lyckades jag locka upp henne till slut och vi kunde genomföra middagen innan vår trötta prinsessa valde att falla ihop i sängen.

Viggo om fått mat i bruklig tid vid 17-rycket var däremot pigg och glad som vanligt.

~ av Aktievinst på 22 januari, 2012 @ 20:21.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: