Första lugna dagen

I dag har varit första dagen som jag tog det lugnt med Viggo och bara ägnade mig åt honom till 100%.

Innan vi kom till dagis ville Leonie göra snöänglar i trädgården. Jag tyckte det var gulligt att se hennes glada min. Så gulligt att jag var tvungen att ta några kort. Att lämna Leonie gick betydligt bättre än häromdagen. Nu var det massor av snö och barnen åkte pulka på gården. Jag lekte lite med Leonie innan jag gick hem med Viggo. Jag har fått för mig att det underlättar lämningen en aning.

När vi kom hem provade jag att laga middagen medan Viggo var glad och lekte på golvet. Det gick också väldigt bra. Eftersom det blev mycket mat passade jag på att äta en del av det till lunch också. Därefter sov Viggo mellan 11 och 13 och jag kunde ta det lugnt och gå igenom en massa mail jag inte haft tid att svara på.

När Viggo vaknat åkte vi till lite olika affärer och strosade. Bland annat köpte vi ett par nya handskar till honom och en ny pulka åt Leonie. Så när jag hämtade Leonie på dagis kunde jag locka med en ”överraskning” vilket snabbade på påklädningen enormt.

När Leonie väl fått syn på pulkan fick jag dra henne upp och ner på gatan ett par gånger. Allt medan Viggo satt i vagnen och tittade på. Båda barnen verkade skratta rätt gott när jag sprang för glatta livet upp och ner. Efter ett par vändor var jag helt slut.

Väl hemma blev det en halvtimmes lek med Pussmonstret innan vi alla tre började bygga med klossar. Leonie tycker fortfarande att det är roligt att bygga för att sedan rasa. Viggo rullar under tiden runt på golvet mellan de olika leksakerna och ser rätt nöjd ut, åtminstone första halvtimmen. Därefter brukar han vilja bli hållen och buren betydligt mer än tidigare under dagen.

~ av Aktievinst på 23 januari, 2012 @ 21:21.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: