Märta på besök

I kväll har vi haft Johan, Ulrika, Märta och Harry på över på middag. Märta och Leonie går på dagis tillsammans och därigenom har vi lärt känna Ulrika och Johan. Vi hade en minst sagt jättetrevlig kväll och det syntes ju att Märta och Leonie kände varandra rätt bra. Märta, som är drygt ett halvår äldre än Leonie, blev snabbt Leonies stora idol tror jag.

Medan Viggo och Harry underhöll sig själva bland alla leksaker verkade det som om Leonie och Märta hade fullt upp. Vid en första anblick av Leonies rum kunde man nog tro att de lekte ”storm och tornado”…

På det stora hela hade vi en jättetrevlig kväll. Men Leonie har börjar bli lite snuvig och jag tror att det satte lite spår på humöret frammåt de senare timmarna. Det hjälpte kanske inte heller till att hon vaknat väldigt tidigt även i morse.

Både Leonie och Märta fick gröna glassar (päron-split/piggelin) som de föredrog framför den skål med vaniljglass som jag först hade tänkt erbjuda dem.

Eftersom Viggo och Harry är mindre och tröttare än sina storasystrar fick de lägga sig lite tidigare. Harry lånade vår resesäng. Förvånansvärt nog sov båda rätt bra samtidigt som tjejerna tjoade och tjimmade för fulla muggar.

Strax efter 20-tiden gick gästerna hem och vi lyckades natta Leonie väldigt snabbt. Hon var rejält övertrött och var nog innerst inne rätt glad för att få komma i säng, även om hon inte uttryckte sig riktigt på det viset.

~ av Aktievinst på 28 januari, 2012 @ 21:55.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: