Drakens år

Mia har hittat Leonies gamla drakdräkt som hon hade när hon var knappt ett år gammal. Jag har förvisso för mig att Leonie både kunde stå och gå när hon hade den på sig senast, men icke desto mindre passar den Viggo redan nu. Det är en otroligt fin liten dräkt som gör barnen väldigt söta, onekligen…

Båda barnen har dessvärre gått och blivit ganska förkylda, så det var inte läge att gå ut i snön och leka i dag. Nu vill vi bara att de skall bli friska och inte snora så mycket. Dock fick de båda följa med oss och storhandla i dag. Det är ju min nya tradition att åka och storhandla på söndagar så att jag slipper göra det under veckans gång.

Leonie fick återigen panta alla flaskor vi hade. 20kr blev det att stoppa i den stora spargrisen. Nåni har två mindre spargrisar. Dels en bil som jag tror hon fått av farfar och dels en liten gris som det står ”Världens bästa dotter” på som hon fick av mig i julklapp. Men så har jag fixat en stor glasburk med lock som vi kan stoppa ner alla större sedlar i.

Till kvällen gjorde jag supergoda clubsandwich-mackor, men lite pommes frites till, men det uppskattades inte av Nåni. Hon ville bara ha de tunna skinkskivorna som fanns i mitten. Övrigt ”guck” kunde hon vara utan. Som tur är slinker vällingen på slutet av kvällen alltid ner, än i dag, så vi behöver inte vara oroliga om hon någon gång inte vill äta allt som serveras.

Jag kör ju hela menyn enligt ”vardagsmaten” på min iPhone, och då blir det faktiskt så att vi äter väldigt varierande kost. Dessutom är det ju kul att vi äter nya maträtter varenda dag. Det är grymt bra rätter på så sätt att de oftast inte tar mycket mer än 35-40 minuter att laga. Det skulle nästan gå att laga när man kommer hem efter jobbet om en av oss kan passa barnen under tiden.

~ av Aktievinst på 29 januari, 2012 @ 21:40.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: