Sjuka barn

I dag har nog förkylningarna blivit ännu värre. Båda barnen snorar och hostar rätt rejält. Leonie är värst, men Viggo kommer inte långt efter. Jag har inte sett näsorna rinna på detta sätt på länge. Vad värre är, barnen har en tendens att vara lite tröttare och gnälligare när de inte är 100% friska.

Med andra ord har det varit betydligt jobbigare att sysselsätta båda barnen samtidigt under förmiddagen i dag. Men det har gått. Utmaningen är ju också att försöka att inte bära runt på Viggo konstant. Jag känner redan av i ryggen att jag bär på honom lite för mycket.

Vi sjöng och spelade gitarr en bra stund på morgonen. Viggo tycker det är rätt kul och har inga problem att sitta på golvet och lyssna eller leka med några leksaker samtidigt. Efter en stund började Leonie leka med modellera och även klippa och klistra i gamla papper.

Till lunch åt vi lite varmkorv med bröd. Det gäller ju att göra det hela enkelt för sig nu när de båda är sjuka samtidigt. Därefter lade jag Viggo att sova medan Leonie fick vara vaken och kika på smurfarna på iPad:en. Dock ville hon efter ett tag ha nappen och istället för att sitta i soffan ville hon lägga sig i sängen och vila. Det var första gången på länge som hon har sagt att hon ville sitta i mitt knä och mysa.

Båda barnen sov sedan ett bra tag och jag kunde lasta om tvättmaskinerna och förberda lite inför middagen.

~ av Aktievinst på 30 januari, 2012 @ 10:31.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: