Fortsatt sjuka barn

Barnen är fortsatt sjuka vilket betyder att vi leker så gott vi kan. Mestadels förbli vi inomhus, och det i sig är ett irritationsmoment då jag tror att även barnen blir lite rastlösa av det. Vi får helt enkelt nöja oss med de kortare turerna till affären och kanske en rask promenad runt kvarteret. Å andra sidan får Leonie chansen att leka katt så mycket hon vill. Dock gjorde vi i  dag ett litet undantag då jag vill försöka få igång en egen liten kryddodling. Därför åkte vi en kort sväng till IKEA.

Just att leka katt verkar vara hennes stora grej just nu. Mia säger att även hon gjorde det väldigt mycket när hon var liten.

Leonies kompisar verkar däremot inte alls vara lika förtjusta i att leka katt vilket jag märker att Leonie tycker är lite tråkigt.

Viggo hänger mest med på ett bananskal och leker med det mesta han får syn och tag på. Det mesta åker självklart in i munnen, men det händer att han ibland leker lite med vissa leksaker som det är tänkt att de skall lekas med.

Enklaste sättet att sysselsätta båda verkar vara genom att vara i Leonies rum. Då har Nåni alla saker hon vill ha och Viggo tycker det finns en massa spännande saker som han i normala fall inte får leka med.

~ av Aktievinst på 1 februari, 2012 @ 22:30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: