Middag hos Englunds

I kväll har vi varit hos Englunds på middag. Eftersom både Axel och Ivar har fyllt år var vi tvugna att komplettera med en present till Ivar. Axels hade Mia redan köpt.

Innan vi gick hemmifrån putsade jag upp mina skor och sa samtidigt åt Leonie att hon nu minsann inte fick stå på mina skor. Hon har en ovana av att stå på mina skor så fort vi går i väg någonstans nämligen.

När vi kom till leksaksaffären och stod och kikade på några leksaker som en snäll kassörska höll fram åt oss ställde sig givetvis lilla Nåni på mina skor, varpå jag sa, ”Nåni gumman, du står på mina skor”. Gissa vad Nåni svarar???

”Förlåt pappa, det var inte meningen” med jätteklen röst varpå hon böjer sig ner och börjar borsta mina skor med vanten. Kassörskan höll på smälta för hon tyckte det såg gulligt ut och själva höll jag på att dö när jag tänkte att vilken annan människa som helst måste tro att jag slår och smiskar mina barn för att få dem så förstående 😮

Hela kvällen lekte barnen och stojjade massor. Det är så himla kul att se Ivar och Leonie leka. Det har otroligt mycket gemensamt och för Leonies del kan man i alla fall konstatera att det nog inte finns något annat barn som hon slappnar av så mycket med som just Ivar.

Det är också kul att se Viggos nyfikenhet kring andra barn. Det är fortfarande inte så att Axel och Viggo leker med varandra, men man ser att de har ett stort och nyfiket intresse av att titta på varandra även om de leker lite för sig själva.

~ av Aktievinst på 10 februari, 2012 @ 16:20.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: